En sjov og anderledes klub med en god atmosfære

Har du fundet HGKK interessant og vil du gerne afprøve om gokartsporten er noget for dig?

 

 

Obs!!!!!. I disse coronatider, hvor vi skal holde afstand, har vi valgt at benytte os af Place to book. I skal gå ind og tilmelde jer og betale for kørslen her. Det er dog muligt at betale ved ankomst.

Da vi i år er kommet senere igang med klubkørslen, vil der kun være 3. klubmesterskab i stedet for 4. Disse kan man også melde sig på til og betale via Place to book.


Online tilmelding klik her 

 


Junior/ Pusling: Aldersgruppe 6-21 år.
Har du aldrig kørt gokart, skal du først booke tid som andre der besøger Holbæk Go Kart Land. Herefter hvis du har fundet det rigtig interessant og tænker at gokartsporten er noget for dig, så kan du bestille en prøvetræning, mhp. at blive meldt ind i klubben. Såfremt det er muligt booker vi banen den næstkommende søndag fra kl. 09.30 - 10.00, hvor prøvetræningen vil finde sted.

Du skal kontakte klubben for en prøvetræning. Kom altid 15 min før træning.
Niveauet behøves naturligvis ikke være højt, men du skal vise en forståelse for speeder, brems og orienteringssans.
Junior og puslinge træner hver søndag mellem kl. 10:00 - 12:00. En prøvetræning koster 100 kr. (Såfremt du har behov for flere prøvetræninger kan dette bestilles indenfor Holbæk Go-Kart Lands åbningstider)

 


Skriv en mail til info@gokartland.dk


Klubben har IKKE en kollektiv forsikring, man kører på eget ansvar, så det er vigtigt at hvert enkelt medlem undersøger om egen forsikring dækker ens kørsel.