SÆSON START SØNDAG D. 14 juni 2020 KL. 10.00 - 12.00  

 

Klik her for online tilmelding 

 

 

Obs!!!!!. I disse coronatider, hvor vi skal holde afstand, har vi valgt at benytte os af Place to book. I skal gå ind og tilmelde jer og betale for kørslen her. Det er kun muligt at betale pr. gang og ikke pr. måned som tidligere. Vi har valgt at sætte prisen pr. gang ned til 200,- kr. før 250 ,- kr. I kan stadig låne udstyr hos os. Derudover koster det 500 kr i årskontigent som man også betaler online. 

Da vi i år er kommet senere igang med klubkørslen, vil der kun være 3. klubmesterskab i stedet for 4. Disse kan man også melde sig på til og betale via Place to book.

 

Holbæk Gokart Klub kører hver søndag.

Træningen er normalt fra kl. 10.00 - 12.00 Men husk at tjekke klubbens kalender for evt. ændret træningstidspunkter

Er man ikke tidligere medlem i klubben skal man til en prøvetræning som er fra kl. 09.30 - 10.00 pris for prøvetræningen er 100 kr. 

Man skal tilmelde sig til prøvetræningen på 59446444. 

Har du aldrig kørt go kart før, så skal du bestille en alm. tid i Holbæk Go Kart Land, før du kan komme til en klub prøvetræning.

 

 

Klubben har IKKE en kollektiv forsikring til medlemmer. Man kører på eget ansvar, derfor er det vigtigt at hver enkelt medlem undersøger om egen forsikring dækker deres kørsel.