Medlemsregler

Ungdomsklub

Ungdomsklubben træner hver søndag fra kl. 10.00 – 12.00.
Klubben har en puslingeafdeling fra børn i alderen 6 – 12 år, og en juniorafdeling fra 13 – 21 år.
Det koster 800 kr. for en måneds træning, eller 275 kr. pr. gang.
For at træne i klubben skal man være medlem i HGKK. Et årsmedlemskab koster 500 kr. og betales ved indmeldelse ude på gokart banen, hvor der både tages imod dankort og kontanter. Man kan godt være medlem i klubben, selvom man ikke regelmæssigt er med til træning.

 

Vi henstiller til, at der kun er 2 ledsager med pr. klubbarn, dette grundet Covid - 19. 

 

 

 

 Klubben har IKKE en kollektiv forsikring til medlemmer. Man kører på eget ansvar, derfor er det vigtigt at hver enkelt medlem undersøger om egen forsikring dækker deres kørsel.

Nye medlemmer har mulighed for at deltage i en prøvetræning, som koster 100 kr. som betales inden start af træning. Prøvetræning er hver søndag fra kl. 09.30-10.00. Prøvetræning skal bestilles ved at ringe ud på gokartbanen. Til prøvetræning godkendes køreren af trænerne til at kunne blive medlem af klubben. For at blive godkendt skal køreren have kontrol over karten og forstå den introduktion der bliver givet. Efter kan køreren melde sig ind i klubben, og deltage i den efterfølgende træning. Har man aldrig kørt gokart før, kan man ikke bestille en prøvetræning, der kan bestilles alm. tid til gokart i Holbæk Go Kart Land.
Træningen starter kl. 10.00. Det er vigtigt at alle børn er klar og omklædt på banen inden kl. 10.00. Alle medlemmer skal møde 15 min før træningsstart til afkrydsning mv. Hver træning starter med fælles opvarmning og løb.
Betaling skal være på plads inden start af træning, ellers kan der ikke trænes med.
Der er mulighed for at købe udstyr, køredragter, klubtøj m.m. ude på banen. I cafeteriet er der opstillet et udstillingsskab og katalog. Anette Sunke er ansvarlig for salg af udstyr m.m.
Alle kørere skal være iført køredragt til træning. Køredragt kan enten købes på banen eller lånes.


Klubben har IKKE en kollektiv forsikring, man kører på eget ansvar, så det er vigtigt at hvert enkelt medlem undersøger om egen forsikring dækker ens kørsel.

Trænere tilknyttet klubben:
Cheftræner Jonas Sunke. Er primært tilknyttet juniorkørerne.
Søren Tødten er primært tilknyttet puslingekørerne.
Magnus Boesen er primært tilknyttet juniorkørerne.
Christian Kolding er primært tilknyttet puslingekørerne.

_______________________________________________________________________________________
Klubmesterskab
Der køres 4 afdelinger af klubmesterskabet pr. sæson.
I tidstagningen bliver man delt op i nogle tilfældige grupper, samt tilfældige karts.
De 8 – 10 hurtigste efter tidstagningen kommer i gruppe A (antallet kommer an på, hvor mange der deltager i klubmesterskabet)
De næst hurtigste kommer i gruppe B. De slås så om at komme på pladserne 11 – 20 pladsen. Er der fx 21, der deltager i klubmesterskabet, vil der blive lavet 3 grupper. Dvs. der så vil være 7 i hver gruppe, hvis der er 21, der deltager.
Efter opdelingen vil der blive kørt 2 finaler, hvor startplaceringerne i første finale vil være fra ens placering i tidstagningen. Trænerne vil tilfældigt fordele karterne.
Anden finales startplacering er efter første finales placering. Trænerne vil tilfældigt fordele karterne.
Efter Finalerne bliver pointene fra begge finaler lagt sammen. Derved vil der blive fundet en vinder af den afdeling. I tilfælde af pointlighed vil man se, hvem der har kørt den hurtigste tidstagning.
Er man i gruppe B, vil man få lagt 10 point oveni hvert heats placering, hvis der er 10 i gruppe A. Dvs. er man blevet 1’er i begge finaler, vil man have 22 point. Dette vil være = en 11 plads.
Der er kun medaljer til de 3 første i gruppe A.
Vinderen af Klubmesterskabet bliver fundet, ved at alle 8 finaler bliver lagt sammen.
Tidsskema:
Mødetid 09.30
Tidstagning 10.00 – 10.30
Finaler 10.30 – 11.45
Præmie overrækkelse 11.45 – 12.00
Er man forhindret i at deltage i en afdeling af klubmesterskabet, får man lagt maximal point. Det vil sige, er der 20, der deltager, får man 40 point.
OBS: Hvis man ikke har tilmeldt sig klubmesterskabet. Vil man blive udelukket for at deltage.

Tilmelding sker ude på banen i Pit-restauranten. Seneste frist for tilmelding er 7 dage før klubmesterskabet.